Foto

ANAF CLEAN & CARE
ANAF COMPOUNDING SOLUTIONS
Anaf Compounding Solutions (Anaf Clean & Care) is reeds een halve eeuw een referentie als chemische producent binnen de aluminium, PVC en kunststofverwerkende industrie. Wij produceren en leveren reinigings- en onderhoudsproducten, lijmen en oppervlaktebehandeling op maat van elke toepassing. 

FLEXIBILITEIT / PRIVATE LABEL
Anaf Compounding Solutions beschikt over eigen standaard recepturen, maar kan ook producten speciaal ontwikkelen voor klanten in private label voor een specifieke toepassing. Wij bepalen tezamen met de klant de gewenste specificaties alsook de noden qua verpakking.

KWALITEIT
Door onze jarenlange ervaring zijn de producten van Anaf Clean & Care van hoge kwaliteit en is er een bewezen performantie van alle producten. 

100% BELGISCH
Al onze producten worden gemaakt in onze fabriek in West-Vlaanderen en geleverd over heel Europa. De volledige productie is van A tot Z Belgisch, waarbij Anaf Compounding Solutions start van een unieke samenstelling tot een afgewerkt product. 

OEM: Original Equipment Manufacturer
Anaf Compounding Solutions is een OEM die verschillende chemische producten in private label produceert. Door onze meer dan 45 jaar ervaring zijn we specialist in het produceren van made-to-order goederen, in verschillende verpakkingen. 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend: